A gyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Fürdőszobai kiegészítő / Szappanadagoló - 10 termék* A csillaggal megjelölt árak az egyes termékek forgalmazói által ajánlott fogyasztói árak. A megjelenített kedvezmények ezen árakból kerülnek érvényesítésre.

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Üde és harmonikus – Zalakerámia Albus fürdőszobai kollekció
A Zalakerámia Albus fürdőszobai csempe és padlólap családja a digitális technológiával készült felületnek és a világos szürke és bézs árnyalatoknak köszönhetően a tökéletes nyugalmat árasztó fürdőszoba megteremtője. Ez a két lágy árnyalat garantálja a testi-lelki ellazulást a rohanó mindennapokban.
Letisztult minimalizmus és elegancia: Ragno Feel csempe kollekció
A Ragno Feel csempe kollekció a csodálatos vizuális hatásokat ötvözi a legjobb világos színű falburkolatok előnyeivel: élénk hideg és meleg árnyalatok a föld és a víz színével. Eleganciát vágyó, a minimalista, letisztult design kedvelőinek ajánljuk.
Modern klasszikusság Álbaro metro csempékkel
A metro falicsempék népszerűsége napjainkban is töretlen. Egyediséget képviselnek szinte bármilyen enteriőrben. Különlegességük az egyszerűségükben rejlik. Olyan nagyvárosi stílust teremtenek, mely modern ugyanakkor klasszikus, varázslatos és időtlen miliőt teremt fürdőszobában és konyhában egyaránt.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h