A gyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Fürdőszobai kiegészítő / Szappanadagoló - 10 termék* A csillaggal megjelölt árak az egyes termékek forgalmazói által ajánlott fogyasztói árak. A megjelenített kedvezmények ezen árakból kerülnek érvényesítésre.

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Fűtés és design találkozása
Nincs olyan helyiség a lakásban, ami csak funkciókat látna el, ennyi erővel akár ki is jelenthetnénk: a háló csak alvásra való, a konyha csak főzésre, a fürdőszoba pedig tisztálkodásra. A lakás akkor szép, ha otthonos, rendezett, a színek és a bútorok, az anyagok harmonizálnak, és a lehető legnagyobb mértékben szolgálja a kényelmünket, a praktikusságot szem […]
Fürdőszobák és színek Monokróm feketén, fehéren
A fekete és a fehér épp annyira ellentétesek egymással, mint amennyire kiegészítik egymást. Az örök időktől tartó szembenállás összefonódással párosul. Ez a rendkívül érdekes viszony a fekete és fehér színek között teszik ezt a színkombinációt karakteressé és átütő erejűvé.
Vinyl / LVT burkolat falburkolatként
A modern padló rendszerek lehetővé teszik a betonnak vagy fának látszó burkolatok egyszerű burkolását a falra is. Az ilyen falburkolatok nemcsak egyszerűen felhasználhatóak, burkolhatóak, hanem kellemes, különleges légkört teremtenek a térben.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h