Fürdőszobai kiegészítő / Szappanadagoló - 9 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Milyen fürdőszoba bútort vegyek?
Egy körültekintően megválasztott fürdőszobabútor akár fürdőszobánk dísze is lehet, mind a mellett, hogy kiszolgálja praktikusság iránti igényeinket. A fürdőszobánál érdemes speciálisan fürdőszobai helyiségbe tervezett bútort választani, hiszen vizes helyiség lévén a vízgőz, vízpára igen hamar tönkreteheti az ilyen környezeti igénybevételre nem alkalmas bútorunkat. A fürdőszobabútor anyagát tekintve érdemes elgondolkodnunk azon, hogy tömör fa bútort vásároljunk-e […]
Riho – fürdőszobák Hollandiából
Építkezés, felújítás tervezésekor sokszor tanácstalanul állunk az előttünk álló hatalmas szín-, és formaválasztékú kínálat előtt, hogy milyen is legyen a kiválasztott fürdőkád, zuhanykabin, fürdőszobabútor; beépített vagy falra szerelhető mosdót válasszunk, hogyan is alakítsuk ki fürdőszobánkat a stílusunknak és otthonunknak, családunknak megfelelően.
Vidámság és elegancia a fürdőszobában
Garantáltan egyedi és különleges fürdőszobája lehet a Zalakerámia Momenti burkolat kollekció használatával. Színei a fehér és a türkíz, melyet egyedi mintázatú dekorcsempéi tesznek igazán jó hangulatúvá.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h