Fürdőszobai kiegészítő / Szappanadagoló - 27 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Harmónia a fürdőszobában Marmy szaniterekkel
A fürdőkultúra az elmúlt évszázadok alatt rengeteg változáson ment keresztül. Napjainkban a fürdőszoba otthonunk elengedhetetlen részévé vált, meghatározó szerepet tölt be egy-egy napunk kezdetén és végén is. Így nem meglepő, hogy a design-ra, a fürdőszoba hangulatának személyes kialakítására egyre inkább ügyelünk, legyen szó akár kicsi, vagy akár nagy, tágas fürdőszobáról.
Lenyűgöző formák és stílusok – Grohe Tempesta zuhanycsalád
A Grohe Tempesta zuhany kollekció darabjai az innovatív technológiák mellett lenyűgözően változatos formákat és stílusokat, valamint minden igényt kielégítő szórásmintákat kínálnak. Bármilyen legyen is a fürdőszoba már meglévő berendezése, bármilyenek legyenek is a személyes kényelmi, vagy környezetvédelmet szem előtt tartó igényeink, a Tempesta termékcsalád biztos, hogy tökéletes megoldást tud kínálni számunkra.
Hagyományos stílus – Zalakerámia Mura fürdőszobai burkolat család
A Zalakerámia hagyományos értékeket képviselő, márványmintás fürdőszobai burkolat kollekció hármasa a Duna Mura Tisza fantázianevet viseli. Mindhárom termékcsalád annak a stílusnak a képviselője, amely Magyarországon már méltán kiállta az idő próbáját.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h