Beltér Burkolat Fürdőszoba Otthon, lakás

Zalakerámia Carneval kollekció megújulva – Fürdőszobák változatosan

A Zalakerámia Carneval csempe és padlólap család már régóta jól ismert a nagyszerű variálhatóságáról. Az egyszínű fal- és padlóburkolók számtalan stílusú és méretű dekorelemmel egészültek ki. Most a megújult Carneval termékcsalád ismét tud újat mutatni a változatosság tekintetében.

Ahogy arról már korábban szó esett, a Carneval kollekció a konyhák világát igazán színessé varázsolta. Nos, a helyzet a fürdőszobák esetében sincs másként. A Carneval fürdőszobai dekorcsempék kreatív megjelenésükkel és különböző stílusukkal a falfelületek ékeivé válhatnak.

metroA Carneval termékcsalád fürdőszobai dekorcsempéire egyaránt igaz a nagy 20 cm*50 cm-es, vagy 20 cm*60 cm-es méret, valamint a rendkívül divatos, töretlen népszerűségnek örvendő metro csempék stílusát követő osztott felület.

A Carneval fürdőszobai dekorok között egyaránt megtalálhatóak a felnőttek, valamint a gyermekek szívének kedves megjelenésű darabok.

bambini-f-53001-entAz ötféle változatban készülő Beach dekorcsempék a tengerparti nyaralásokat idézik meg a falfelületeken. A fényképszerű, valósághű homokos part és kagylók látványa szinte képes kiragadni az embert a mindennapokból, és a nyári élményekkel tölti meg a testet és a lelket.

A Nautica fantázianevű, kétféle mintázattal készülő dekorok rajzos formában jelenítenek meg tengerészeti motívumokat. Kék-fehér-piros színösszeállításuk egy férfiasabb fürdőszoba remek kiegészítője lehet.

A Neptun dekorcsempe a bohémabb felnőttek kedvencévé válhat. Szintén kétféle változatban készül. Kombinálja a vizet imitáló felületeket a tengeri élővilágot ábrázoló elemmel. Vidám, hangulatos elemként szolgálhatja a fürdőszoba pozitív egészének kialakítását.

A gyermekek által egyértelműen a leginkább szerethető elem a Carneval fürdőszobai dekorok között a Bambini. Egyszínű fehér háttér előtt bájos, gyermekrajzokat imitáló halacskák úszkálnak. A színes és változatos mintázatuk kedves eleme lehet a családi, vagy gyermek fürdőszobáknak.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

Read previous post:
Kerti világítás – ötletek, tanácsok a kellemes hangulat megteremtéséhez

A kerti világítás szerves része környezetünknek, gondos tervezést kíván, még ha nem is szerepel az elsők között a házépítés, felújítás...

Close