Beltér Egyéb Festék Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Tél Világítás

Otthonunk csinosítása, felújítása karácsonyra készülődve 2.

A karácsonyi készülődésbe még belesűríthetünk egy kis felújítást, az otthonunk kicsinosítását, hogy a számunkra legmeghittebb, legcsodálatosabb környezetben várjuk az ünnepet. Tervezés, vásárlás, egy-egy rászánt nap, és máris új ruhában, karácsonyi dekorációval ékesítve, megújult tiszta környezetben várhatjuk a szeretet ünnepét.

A karácsonyi dekoráció színei az élénk vörös, bordó, a ragyogó arany és ezüst, a smaragd zöld, a káprázatos élénk kék, melyek a kiegészítőkben nyilvánulnak meg általában. Ezek a színek tökéletesen illeszkednek egy egyébként letisztult, világos pasztell színeket követő helyiségbe, ahol a melegséget e színek és a hozzájuk illesztett sötétebb színű bútorok kontrasztja adja.

A fehér, szürkés, krémszínű, halvány zöld, kék, rózsaszín és a lila, valamint még a napsárga falszín is a színben illő berendezéssel, élénk színű, esetenként kifejezetten mintás kiegészítőkkel, dekorációs párnákkal például, letisztult, ám nagyon modern eredményt hoz.

Válasszunk színre kevert belső falfestéket, hogy biztosan a kívánt eredményt érjük el, otthoni színkevergetés, és bosszúságok nélkül!

Ebbe a szolid és modern enteriőrbe elhelyezett karácsonyfa, karácsonyi dekoráció fenségesen otthonos, meghitt hangulatot teremt a család együtt töltött estéihez.

Ám merészebb színű belső falfestéket is választhatunk, s e markáns falszín, melyhez karakteres bútorok társulnak kiegészítve hangulatvilágítással, a karácsonyi fényekkel, gyertyákkal, mesébe illő, varázslatos képet mutathat. Dekorálhatunk egy-egy falat, falrészt kőhatású falburkolattal, mely melegséget, otthonos környezetet teremt.

E markáns berendezéshez, színválasztáshoz legyünk körültekintőek, nehogy feszültséget keltő összképet alkossunk. Válasszuk világos, pasztell színű kiegészítőket, dekoráljunk párnákkal, vázákkal, ám lehetőleg világos, nem mintás darabokkal.


allolampaSokat dobhat egy-egy helyiség megjelenésén a berendezési stílushoz illő kiegészítők társítása.
Ezek a kiegészítők lehetnek kisbútorok, kanapén elhelyezett több színben pompázó párnák pasztell, vagy éppen markáns színekben, ha a berendezéshez illik pl. szőrös huzattal, vagy hangsúlyosan mintás, vagy éppen halovány mintás huzatban.
Ezen felül jó választás álló lámát, olvasólámpát is elhelyezni az ülőgarnitúra mellé, valamint, hogy a hétköznapok hangulatvilágításáról is gondoskodjunk, válasszunk kiegészítőként rizspapír lámpát, lávalámpát, sólámpát, így az ünnep elmúltával is hangulatos fényben pompázhat a helyiség egész évben.

falszin-karacsony3Az otthonunk elsődleges helyiségeink kívül a mellékhelyiségek, és fürdőszobánk is szorulhat egy kis felújításra, hangulat fokozásra, ami néhány, rövidebb időt igénylő megoldással elérhető.

Néhány gondolat a fürdőszoba téli felújításához, csinosításához:
csaptelepek cseréje sokat javít a fürdőszoba összképén! Modern csillogás egy röpke nap alatt.
– fürdőszoba festése: az otthonunkhoz illő szín választásával otthonos, új fürdőszobánk lesz. Nem kell már a fehérhez ragaszkodni, válogassunk bátran a színek tárházában.
fürdőszobai kiegészítők, például fürdőszoba szőnyeg bevezetése, cseréje; piperepolc cseréje
– dekorációs elemek, mint például: egy-egy váza, gyertyatartó, gyertya, dekorációs kövek, gyöngyök, díszek elhelyezése, karácsonyi hangulatú törölköző
fürdőszobabútor cseréje…
és még sorolhatnánk 🙂

furdoszoba-karacsony furdoszoba-karacsony2

Válasszuk bármely otthont megújító téli felújítási módot, karácsonyig hátralévő hétvégékkel még bármelyik, vagy akár minden fentebbi ötlet kivitelezhető. Szakembert is találhatunk a munkára, az építőiparban a téli időszak a kevésbé zsúfolt.
A meghitt karácsonyhoz meghitt otthon kell, ne hagyjuk az utolsó pillanatra a készülődést, az otthonunk karácsonyi díszbe öltöztetését, így lesz időnk kényelmesen, nyugodtan várni az ünnepet, lelkünkben békével, szeretettel.

Otthonunk csinosítása, felújítása karácsonyra készülődve 1.

falszin-karacsony1

Read previous post:
Mi kell egy állat- és gazdibarát fürdőszobához?

Egy új fürdőszoba megtervezésekor, vagy egy már meglévő átalakításakor fontos szempont, hogy a végeredmény minden családtag kényelmét szolgálja. Ha a...

Close