Fürdőszobai kiegészítő / Fali zuhanyfej - 6 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Milyen fürdőszoba bútort vegyek?
Egy körültekintően megválasztott fürdőszobabútor akár fürdőszobánk dísze is lehet, mind a mellett, hogy kiszolgálja praktikusság iránti igényeinket. A fürdőszobánál érdemes speciálisan fürdőszobai helyiségbe tervezett bútort választani, hiszen vizes helyiség lévén a vízgőz, vízpára igen hamar tönkreteheti az ilyen környezeti igénybevételre nem alkalmas bútorunkat. A fürdőszobabútor anyagát tekintve érdemes elgondolkodnunk azon, hogy tömör fa bútort vásároljunk-e […]
Maximalizáljuk a teret a fürdőszobában
Ha elképzeljük a fürdőszobánkat, nem mindegy, hogy egy szűkös, zsúfolt, körülményesen használható kép jut-e eszünkbe, vagy egy világos, tágas és szellős helyiség. Emiatt a kisebb és a nagyobb fürdőszobákban éppúgy kiemelt szerepet kell, hogy kapjon a praktikus, jól átgondolt berendezés.
Sarokkádak – a fürdőszobák ékei
Legyen fürdőszobánk kis-, vagy nagyméretű, legyen pont középen e tekintetben, mindenképpen érdemes fontolóra venni egy sarokkád beépítésének lehetőségét. A sarokkádak nagyszerűen teljesítenek a fürdőszoba alapterületének kihasználtságának maximalizálásában, és mindezt rendkívül dekoratív formában teszik.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h