Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Sétáljunk be egyszerűen a zuhanyzóba – a walk-in zuhanykabinokról

Walk-in, azaz a besétálós zuhanykabin a minőség és elegancia megtestesítője. Nincs zuhanytálca, nincs ajtó, így nincs is rajtuk kopó alkatrész, tehát nincs, ami meghibásodhat. Időtálló, és garantáltan trendi választás Walk in zuhanyzó kialakítása a fürdőszobában.

A walk-in zuhanykabinok óriási előnye – a fentebb említetteken kívül – hogy bármilyen testalkat esetén kényelmesen tágas, nem kell az ajtóval bíbelődnünk, valamint, mivel zuhanytálca nélküliek, így könnyedén, bárki besétálhat, még az is, akinek problámát jelentene a fellépés.

Megfogalmazódhat a kérdés, hogy ha nincs a klasszikus értelemben vett zuhanytálca kialakítva, beépítve, akkor úszni fog az egész fürdőszoba zuhanyozáskor? Hála az égnek, nem! 🙂 Ugyanis a walk-in zuhanykabinok esetében biztosítani kell a padlóburkolat megfelelő lejtését, valamint zuhanyfolyókával, vagy padlóösszefolyóval a víz elvezetését. Ha walk-in zuhanykbint szeretnénk a fürdőszobánkba, mindenképp hozzáértő szakembert válasszunk a fürdőszoba aljzatának kialakítására.

Walk-in zuhanyzók esetében zuhanyfolyókák szolgálnak a burkolatba építve a száraz és a nedves területek elválasztására a fürdőszobában úgy, hogy a padló mégis egységes és esztétikus marad.

Például az ACO rendkívül modern, és esztétikus zuhanyfolyóka megoldásokat kínál, így velük álomszép és akadálymentes fürdőszoba alakítható ki, nem beszélve arról, hogy ha walk-in zuhanykabinban gondolkodunk, trendi összképet teremtünk a fürdőszobában.

Korunk technikai vívmányai óriási hatást gyakorolnak a fürdőszobai elvárásokra mind design, mind funkcionalitás tekintetében. Akár építkezünk, akár felújtást tervezünk, a leendő fürdőszobánk walk-in zuhanykabinnal garantáltan modern, látványos és funkcionálisan is tökéletes lesz.

Ha kicsi fürdőszobával rendelkezünk, akkor is tervezzünk bátran walk-in zuhanykabinnal, így nem kell az ajtónyitás mikéntjével kalkulálnunk (nem úgy, mint az alábbi képen szereplő fürdőszoba tulajdonosának).

Read previous post:
Penész a fürdőszobában – mit tegyünk ellene?

Sajnos a fürdőszobai penészképződésre igen nagy esélyünk van, hisz a nedves, eldugott helyek kedveznek a penészgombák megtelepedésének, és a fürdőszobában...

Close