A gyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Fürdőszobai kiegészítő - 150 termék* A csillaggal megjelölt árak az egyes termékek forgalmazói által ajánlott fogyasztói árak.

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Fürdőszobai szekrény trendek
A fürdőszobai szekrények kiválasztása fontos feladat, hiszen a praktikus tulajdonságaik mellett nagymértékben befolyásolják a fürdő hangulatát, megadják az alapot a helyiség arculatához. Ami a legszembetűnőbb változás az elmúlt időszakban a fürdőszobai szekrények piacán, hogy a stílus mellett fokozottan előtérbe kerül az okos tárolás fontossága. A funkció nagyobb szerephez jut.
Praktikum és design kisebb fürdőszobákban is
Építkezés, felújítás során a fürdőszoba kialakításakor, újratervezésekor össze kell egyeztetnünk igényeinket és a rendelkezésre álló teret is. Elsősorban a méretbeli akadályok miatt kevesen engedhetik meg maguknak, hogy zuhanykabint és fürdőkádat egyaránt beépítsenek a fürdőszobába. Ám van megoldás, mégpedig a   kádparavánok, melyek segítségével a kényelmes fürdőzés és a kényelmes zuhanyozás élménye is megvalósulhat.
Természetes kifinomultság – Zalakerámia Tokyo termékcsalád
Ha a mindennapi stressz és rohanás után igazi feltöltődésre vágyik, ismerkedjen meg a Zalakerámia Tokyo fürdőszobai termékcsaládjával. Segítségével egy olyan kis szigetet hozhat létre saját otthonában, ahol igazi ellazulás, testi-lelki feltöltődés és meditáció várja a nap végén.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h