Fürdőszobai kiegészítő - 306 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Maximalizáljuk a teret a fürdőszobában
Ha elképzeljük a fürdőszobánkat, nem mindegy, hogy egy szűkös, zsúfolt, körülményesen használható kép jut-e eszünkbe, vagy egy világos, tágas és szellős helyiség. Emiatt a kisebb és a nagyobb fürdőszobákban éppúgy kiemelt szerepet kell, hogy kapjon a praktikus, jól átgondolt berendezés.
Hogyan válasszunk zuhanykabint?
Milyen zuhanykabint vegyek? Mai rohanó világunkban kellemes frissülést hozhat számunkra egy gyors, frissítő zuhanyozás. A zuhanykabin legnagyobb előnye a kis helyigénye, olyan helyen is el tudjuk helyezni, ahol egy kád már nem fér el. Vásárláskor többféle forma közül választhatunk: negyedköríves négyszögletű ötszögletű Zuhanykabin választáskor eldönthetjük, hogy műanyag, vagy edzett biztonsági üvegű kivitelt szeretnénk választani.
Hová akasszuk a fürdőszobában a törölközőt?
Bár a címben szereplő kérdés első ránézésre apróságnak tűnhet, ha jobban belegondolunk igenis fontos eleme a fürdőszobai tartózkodásnak a törölköző használata, könnyű elérhetősége és látványa. Akasztók, gyűrűk, lengő tartók csak néhány választási lehetőség a törölközőtartók közül. Stílus, alak, méret, szín, anyag számtalan variációja áll rendelkezésre az egyedi igények kielégítésére. Ezért kell a számunkra tökéletes […]

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h