Folyamatosan kiszállítjuk megrendeléseiket, amíg lehetséges!
A leggyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Fürdőszobai kiegészítő - 178 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Hogyan rendezzünk be egy nagy fürdőszobát?
Ha egy nagy alapterületű fürdőszoba berendezéséről van szó, nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ebben az esetben is alapos tervezés és átgondolás szükséges a tökéletes végeredményhez. Ha bőségesen rendelkezésre áll négyzetméter, akkor nem kell a helyszűke problematikájával szembesülni. Azonban ahhoz, hogy esztétikus és funkcionálisan is hatékony fürdőszoba készülhessen, nem mindegy, hogy mit és hogyan helyezünk […]
Modern és dinamikus fürdőszoba – Zalakerámia Elegance kollekció
A Zalakerámia Elegance kollekció domináns színeinek segítségével, a meleg barna és narancs árnyalatokkal könnyedén alakíthatunk ki élettel teli, pezsdítő fürdőszobát otthonunkban. Az erőteljes színek kiemelésében és a harmonikus összkép megteremtésében pedig a család bézs csempéi és padlólapjai vannak segítségünkre.
Újítsuk meg a fürdőszobát költségkímélően
Otthonunk minden szegletének megújulása élvezetes, elégedettséggel tölti el a lakókat. Miért lenne másként ez a fürdőszobával, hisz nap mint nap, itt kezdjük, és zárjuk le a napunkat. Fontos, hogy kellemesen érezzük magunkat a fürdőszobában, ezért néhány pénztárcakímélő tippünk következik.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h