A leggyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Fürdőszobai kiegészítő - 216 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Színek, trendek, hangulat a fürdőszobában
Az elmúlt években jelentkező fürdőszobai igények ismeretében megállapítható, hogy a fürdőszoba mára már nem csak a napi tisztálkodás színtere, sokkal inkább a pihenés, a relakszáció helyszíne az otthokban. Tehát manapság nem csak a funkcionalitás, hanem a fürdőszobai design is kiemelt szerepet kap otthonunk felújítás vagy építkezés előtti tervezésekor.
Milyen fürdőszoba bútort vegyek?
Egy körültekintően megválasztott fürdőszobabútor akár fürdőszobánk dísze is lehet, mind a mellett, hogy kiszolgálja praktikusság iránti igényeinket. A fürdőszobánál érdemes speciálisan fürdőszobai helyiségbe tervezett bútort választani, hiszen vizes helyiség lévén a vízgőz, vízpára igen hamar tönkreteheti az ilyen környezeti igénybevételre nem alkalmas bútorunkat. A fürdőszobabútor anyagát tekintve érdemes elgondolkodnunk azon, hogy tömör fa bútort vásároljunk-e […]
Mediterrán hangulat – Zalakerámia Savanna padlólapok
A Zalakerámia Savanna padlólapok a mediterrán otthonok színvilágát, a terrakotta árnyalatait viszik be a mindennapjainkba. Ez a természetes megjelenés nagyban hozzájárul a melegséget sugárzó, barátságos légkör kialakításához.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h