Fürdőszobai kiegészítő - 152 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Fürdőszobai szekrény trendek
A fürdőszobai szekrények kiválasztása fontos feladat, hiszen a praktikus tulajdonságaik mellett nagymértékben befolyásolják a fürdő hangulatát, megadják az alapot a helyiség arculatához. Ami a legszembetűnőbb változás az elmúlt időszakban a fürdőszobai szekrények piacán, hogy a stílus mellett fokozottan előtérbe kerül az okos tárolás fontossága. A funkció nagyobb szerephez jut.
Épített zuhanyzó a fürdőszoba ékköve I.
Az épített zuhanyzók elterjedése lehetővé teszi a tökéletes álomfürdőszobák kialakítást, hiszen alaprajzuk, méretük és küllemük is száz százalékban a tulajdonos elvárásaihoz igazítható. Szinte korlátok nélkül megvalósítható bármilyen elképzelés, ami a stílust és formát illeti.
Megfizethető minőség – Hansgrohe Crometta 85 zuhanyszettek
A Hansgrohe Crometta 85 család tagjai mindent tudnak, amire ma egy jó zuhanynak szüksége van: csúcs-funkciók, változatos sugárfajták, megbízható minőség, környezetbarát működés. A visszafogott, esztétikus dizájnnak köszönhetően a Crometta 85 termékek mindenhova jól passzolnak, legyen szó új fürdőszoba kialakításáról, akár meglévő felújításáról. Mindezek kedvező árral párosulnak.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h