Beltér Fürdőszoba Otthon, lakás

Újítsuk meg a fürdőszobát költségkímélően

Otthonunk minden szegletének megújulása élvezetes, elégedettséggel tölti el a lakókat. Miért lenne másként ez a fürdőszobával, hisz nap mint nap, itt kezdjük, és zárjuk le a napunkat. Fontos, hogy kellemesen érezzük magunkat a fürdőszobában, ezért néhány pénztárcakímélő tippünk következik.

Apróságnak tűnhet, de kezdjük például a fürdőszobaszőnyeggel, törölközőkkel. Világos fürdőszobába válasszuk sötétebb színű fürdőszobaszőnyeget, színben eggyező, vagy színben harmonizáló törölközőket helyezzünk ki. Igazán vidám eredményt érhetünk el egy fehér burkolattal, berendezéssel ellátott fürdőszobában, ha élénk színeket használunk, pl. pirosat, napsárgát, narancssárgát, zöldet, kéket.

A fürdőszobai egyéb kiegészítőkre szintén fektessünk nagy hangsúlyt. A kerámia szappanadagoló, szappantartó egy termékcsaládból, azonos színben kerüljön a fürdőszobánkba, az egységes összkép érdekében.

Modern, elegáns megjelenést adhatunk a fürdőszobának, ha pl. a világos alapszínhez sötét színt párosítunk, és minden kiegészítő megegyező színű.

Vidám eredményért használjunk élénk színű kiegészítőket, arra azonban figyeljünk, hogy ezek jól harmonizáljanak egymással, és a fürdőszoba alapszínével.

Sokhelyütt még mai napig megmaradtak a 80-90-es évek hagyatéka. A felújítás költséges, ám ezeken a fürdőszobákon is segíthetünk fürdőszobai kiegészítőkkel. A klasszikus fehér, 10×10 cm-es csempével burkolt fürdőszobákkal van talán a legkönnyebb dolgunk, hisz fehér az egész szinte. Válasszunk színes törölközőket, színben hozzáillő szappanadagolót, fogkefetartót, fürdőszobaszőnyeget, helyezzünk el színes gyertyákat, és máris vidámságot, meleg kisugárzást vittünk az egyébként ridegnek, hidegnek ható környezetbe.

Bár még kevéssé elterjedt, de a fürdőszobába is bátran helyezhetünk képeket a falra! Nem is gondolnánk, milyen hangulatossá, otthonossá válik tőlük a fürdőszoba is.

Egy új tükör azonnal feldobja, újjá varázsolja a régi fürdőszobát. Válasszon új  fürdőszobai tükröt, hogy az apró kiegészítők hatása még fokozottabb legyen, megújjuljon a fürdőszoba általános hangulata, kisugárzása.

 

Read previous post:
Levegő minőség és a téli ruhaszárítás

A hideg téli hónapokban fejtörést okozhat a ruhaszárítás, a mindennapi törölközőszárítás. Nem szerencsés a lakásban szárítani ruháinkat, ám sajnos nem...

Close