Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Padlólap

2018. fürdőszobai trendek

Otthonunk felújításával mind trendibb megjelenést szeretnénk teremteni, és ez a fürdőszoba felújítására is igaz. Az idei év trendszíne az ultraviola, de mi a helyzet a fürdőszoba berendezéssel, egyéb lakberendezési iránnyal?

Az idén a légiesen könnyed elegancia uralkodik a fürdőszobában, mely a szabadságot, a nyugalmat és a letisztult kisugárzást ötvözi olykor retro stílusjegyekkel.

A fürdőszoba trendek az idén a letisztult, üvegesen fényes csempét, és az ismét virágkorukat élő mintás padlót helyezik előtérbe. Falburkolatként nagyon divatos az ún. metro csempe, valamnt a beton hatású burkolat a fürdőszobában, melyhez kiválóan illeszkedik a színeiben hozzáillő – akár cementlap hatású – mintás padlólap, mellyel játékos, vagy akár drámaian retro kisugárzást érhetünk el.

A fürdőszoba berendezés a praktikum és kényelem mellett a design, valamint a fürdőszoba hangulatának, és stílusának képviselője. Nem mindegy tehát, hogyan rendezzük be a fürdőszobánkat.

A falra szerelt fürdőszobabútorok légies eleganciát kölcsönöznek, e mellett pedig rendkívül praktikusak, hisz nem kell a szekrény lábait kerülgetni négykézláb takarítás közben, egy felmosóval egyszerűen tisztán tarthatjuk alatta is a padlót. Az sem elhanyagolható, hogy letisztult minimalista designjával tökéletes választás egy modern fürdőszobába.

Szabadságot és nyugalmat, stílusos megjelenést kölcsönöz fürdőszobánknak egy térben álló kád választása. Luxust árasztó kisugárzása leginkább a nagy méretű fürdőszobákban érvényesül. Klasszikus, romantikus, vagy éppen ultramodern elvárásokkal rendelkező egyéneknek is kifejezetten jó választás a térben álló kád.

Fürdőszobánk berendezésének tervezésekor gondoljunk a tükörre, tükrökre is. Az idén a nagyméretű, kerek tükrök  is virágkorukat élik, a mintás padlóburkolattal hasonlatosan.

Végezetül ejtsünk pár szót a zuhanyzóról, zuhanyfülkéről. Igen, az idén a “fülke” trendi, amit már a tavalyi évi trendek is képviseltek. Az ún. walk-in azaz a besétálós zuhanykabinok a modern, minőségi elegancia megtestesítői. Előnyük, hogy nem rendelkeznek ajtóval, tehát nincs rajtuk kopó alkatrész, így nincs, ami meghibásodhat.
Walk-in zuhanyzókról bővebben korábbi bejegyzésünkben olvashat.

Ha igazán trendi zuhanyzót szeretnénk, a walk-in zuhanyzó megjelenését fokozzuk osztott üveges megoldással, valamint építtesünk ülőkét/polcot a zuhanyfülkébe, hogy kényelmes és praktikus zugot teremtsünk fürdőszobánkban.

 

Read previous post:
Az év színe 2018. – ultraviola vagy szürkés-türkiz?

A tavalyi év trendszíne a zöld volt, amelyet 2018. évben a lila, vagyis egészen pontosan az ultraviola váltott le. Az...

Close