Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Fürdőszobák és színek – Szürke

Szürke = unalmas? Koránt sem. Ez az árnyalat a fekete és fehér színek keverékeként sokkal inkább a kiegyensúlyozottság, sem mint az egysíkúság színe. Rengeteg lehetőséget rejt magában a lakberendezés területén. Ezt bizonyítja, hogy reneszánszát éli nem csak a fürdőszobák világában.

A szürke önmagában semleges kisugárzása a fürdőszoba berendezésekor egy előnyös tulajdonság. A zavartalan, csendes enteriőr remekül illeszkedik e helyiség szellemiségéhez. A szürke fal- és padlófelületek által nyújtott megbízhatóság és állandóság segítenek érzékeink megnyugtatásában.

cementi2Ha a szürke hidegburkolatokat és falfelületeket az adott árnyalat hangulatához illeszkedő szaniterekkel és kiegészítőkkel kombináljuk, létre hozhatunk egy olyan fürdőszobát, mely időtállóan divatos és nem utolsó sorban elegáns.

Válogathatunk a tónusok között aszerint, hogy sötétebb, vagy világosabb összkép-e a vágyunk. A szürkében megtalálhatjuk a tökéletes színt a romantikus stílusú fürdőszobához éppúgy, mint ahogy az elegánshoz, vagy akár az ultra-modernhez is.

Legyen szó a szürke bármely árnyalatáról a falakon és a padlón, a fehér szaniterekkel és csillogó csaptelepekkel együtt biztosan esztétikus végeredmény tárul majd a szemünk elé.

kendo9Ha egy kis izgalmat is szeretnénk vinni a fürdőszobai arculatba, ezt akár már egyetlen darab, feltűnő színű kiegészítővel is megtehetjük. Egy ilyen élénk elem azonnal megragadja a helyiségbe lépő figyelmét, ekkor lép a szürke statiszta szerepkörbe, hiszen amellett hogy kiemeli az adott tárgyat, visszafogottságával meg is húzódik mellette.

Ha igényeljük az újra és újra megújuló otthont, akkor éppen ezért nagyszerű választás a szürke csempék, padlólapok és falfestékek választása a fürdőszobában. Hiszen ha csak a törülközők és az apró kiegészítők színén változtatunk, már akkor is egy teljesen más hangulatú és színpalettájában is merőben más végeredményt kapunk.

A szürke színösszeállításban pompázó fürdőszoba nagyszerűsége éppen abban rejlik, hogy számtalan stílus elvárásai szerint ellenállhatatlan képet alakíthatunk ki e szín segítségével. Emellett egészen apró és költségkímélő változtatásokkal meg-megújulásra képes csodálatos fürdőszobával leszünk gazdagabbak.

 

Read previous post:
Csemperagasztó falra, padlóra és kül-, vagy beltérbe egyaránt, padlófűtés esetnén is

A Terranova Web.Col Plus D csemperagasztó beltérben és kültérben egyaránt alkalmazható flexibilis hidegburkolat ragasztó, mely bátran használható fokozott igénybevételű felületekre,...

Close