Folyamatosan kiszállítjuk megrendeléseiket!
A leggyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Fürdőszobai kiegészítő / Fürdőszobaszőnyeg - 9 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Jika Cubito – modern romantika a fürdőszobában
A Jika Cubito termékcsaládot egyenes vonalú, geometrikus formák jellemzik. A Cubito szaniterek és kiegészítők egyszerre képviselik a modern, funkcionalitásra törekvő megjelenést a meghitt romantika hangulatával a fürdőszobánkban. Hisz a fürdőszobánk egy rendkívül személyes tér, testünk, lelkünk felfrissülésének, megtisztulásának színtere.
Fürdőkád kislexikon
A folyamatosan növekvő piaci kínálatban egyre nehezebb eligazodni, melyik termék is az, ami számunkra ideális, mely kategóriában, milyen termékkínálatban keressük. Igaz ez a fürdőkádakra is. Míg régen egy dézsa volt, melyet fürdésre használtak, a tisztálkodást fő szempontnak tekintve, napjainkban a mindennapi használaton felül relaxációs igényeinknek is meg kell felelnie. Az alábbi fogalomgyűjteménnyel szeretnénk segítséget nyújtani, […]
Varázsoljunk tengerparti hangulatot fürdőszobánkba
Bár már beköszöntött az esős, hűvös időjárás, de ez nem állhat az utunkba, hogy megidézzük a napfényt az otthonunkban. A homokos tengerparti strandok nyugtató, ugyanakkor felvillanyozó hatását bárki becsempészheti a fürdőszobába néhány szempontot szem előtt tartva.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h