A leggyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Fürdőszobai kiegészítő / Fürdőszobaszőnyeg - 4 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

GilaxSPA – fürdőkádat Európából
A GilaxSpa termékkínálatát akril kádak és zuhanytálcák teszik ki, kiegészítőikkel. A legmodernebb gyártási technológiával állítják elő, főként európai felhasználók számára a modern formavilágú, megbízható minőségű, kiváló ergonómiai tervezésű akril fürdőkádjaikat.
Lenyűgöző funkció és dizájn – Hansgrohe termosztátok
A zuhanyozás vagy a fürdés csak nagyon korlátozott hőmérsékleti tartományon belül élvezetes, hiszen a bőrünk a legkisebb hőingadozást is észreveszi. A biztonságos és kényelmes élményhez rendkívül fontos, hogy a kívánt hőmérséklet állandó maradjon. Az Hansgrohe Ecostat termosztátok megbízható védelmet nyújtanak a nem kívánt meglepetések ellen.
Így lesz tökéletes a fürdőszoba: épített vagy kész zuhanykabin?
A fürdőszoba tervezése során nagy dilemma, hogy fürdőkádra vagy zuhanykabinra essen a választás, ha nem vagyunk abban a szerencsés esetben, hogy a fürdőszoba mérete mindkettőt megengedné. Majd ha már eldöntöttük, hogy bizony zuhanykabint szeretnénk, akkor a következő kérdés az, hogy épített zuhanykabin, vagy készen vásárolt zuhanykabinunk legyen? Pro és kontra más-más vélemények vannak az épített […]

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h