Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Tél

Téliesítsük a fürdőszobát

Bár a tél az egyik legcsodálatosabb évszak, a vele járó rövid nappalok és hosszú éjszakák, valamint a hideg hőmérséklet nagy hatással van otthonunkra is. A fürdőszobát is érdemes téliesíteni, hogy a kinti fagyból hazaérkezve kellemesen meleg hangulatban “olvadhassunk fel”.

Azon túl ugyanis, hogy gondoskodunk otthonunk fűtéséről, nagyon sokat számít a design, a hangulat, a berendezés kisugárzása a kellemes hőérzethez. Kis befektetéssel, néhány aprósággal sokat tehetünk azért, hogy a fürdőszoba egy barátságos, melegséget sugárzó helyiség legyen.

A kellemes, testet-lelket melengető kisugárzás egyik legfontosabb eleme a helyiség színvilága. A fürdőszobák általában világos színűek, melyek önmagukban lehetnek éppen meleg színvilágot képviselők, ám feldobhatjuk, sőt! Érdemes fokozni telente színes kigészítők beszerzésével a fürdőszobai milliőt.

1) Fürdőszobaszőnyeg /kádkilépő

A legkézenfekvőbb és a legkönnyebben beszerezhető, cserélhető megoldás egy pl. barna, bordó, pihe-puha meleg fürdőszobaszőnyeg elhelyezése a fürdőkád, zuhanykabin elé. Nyáron akár a hűvös padlóra sem jelent problémát a kilépés, ám hideg időben kellemes és hasznos célt szolgál a fürdőszobaszőnyeg.

2) Fürdőszobai kiegészítők

Ha már a fürdőszobaszőnyeget egy meleg színárnyalatúra cseréljük, érdemes hozzá igazítani az egyéb fürdőszobai kiegészítők, így pl. a szappanadagoló, fogmosópohár színvilágát is. Így megőrizhetjük az egységes design-t, és a kellmes látvány, a meleg színek melegebb hőérzetet eredményeznek.

3) Fürdőszobai radiátor

A fürdőszobai radiátorok, törölközőszárító radiátorok szerepe vitathatatlan a téli hónapokban. Biztosítják a fürdőszoba melegét, és még a törölközőink is gyorsan megszáradnak rajta. Hát kell ennél több?
Peresze! Nem árt, ha a funkcionalitás mellett a design is szerepet kap! Korábbi cikkünből öteltet meríthet design radiátorok terén»

+ 1 tipp

Ha épp fürdőszoba felújításon töri a fejét, válogasson bátran a színek között, engedje szabadjára a fantáziáját. Ajánljuk a meleg színű fürdőszoba burkolatot, vagy akár fa hatású csempét is a fürdőszobába! Higyje el, egy kis fürdőszobában is látványos és garantáltan barátságos lesz az eredmény!

Fürdőszoba, fahatású burkolat

Ragno Candy csempe

Korall színű fürdőszoba

Zalakerámia Spektrum csempe

Read previous post:
5 tipp a “gyermekbarát” fürdőszobáért

A fürdőszoba olykor kényes terület gyermekeink számra. Nem kifejezetten - vagy éppen kifejezetten nem - szeretik ezt a helyiséget, főként...

Close