Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Tél

Téliesítsük a fürdőszobát

Bár a tél az egyik legcsodálatosabb évszak, a vele járó rövid nappalok és hosszú éjszakák, valamint a hideg hőmérséklet nagy hatással van otthonunkra is. A fürdőszobát is érdemes téliesíteni, hogy a kinti fagyból hazaérkezve kellemesen meleg hangulatban “olvadhassunk fel”.

Azon túl ugyanis, hogy gondoskodunk otthonunk fűtéséről, nagyon sokat számít a design, a hangulat, a berendezés kisugárzása a kellemes hőérzethez. Kis befektetéssel, néhány aprósággal sokat tehetünk azért, hogy a fürdőszoba egy barátságos, melegséget sugárzó helyiség legyen.

A kellemes, testet-lelket melengető kisugárzás egyik legfontosabb eleme a helyiség színvilága. A fürdőszobák általában világos színűek, melyek önmagukban lehetnek éppen meleg színvilágot képviselők, ám feldobhatjuk, sőt! Érdemes fokozni telente színes kigészítők beszerzésével a fürdőszobai milliőt.

1) Fürdőszobaszőnyeg /kádkilépő

A legkézenfekvőbb és a legkönnyebben beszerezhető, cserélhető megoldás egy pl. barna, bordó, pihe-puha meleg fürdőszobaszőnyeg elhelyezése a fürdőkád, zuhanykabin elé. Nyáron akár a hűvös padlóra sem jelent problémát a kilépés, ám hideg időben kellemes és hasznos célt szolgál a fürdőszobaszőnyeg.

2) Fürdőszobai kiegészítők

Ha már a fürdőszobaszőnyeget egy meleg színárnyalatúra cseréljük, érdemes hozzá igazítani az egyéb fürdőszobai kiegészítők, így pl. a szappanadagoló, fogmosópohár színvilágát is. Így megőrizhetjük az egységes design-t, és a kellmes látvány, a meleg színek melegebb hőérzetet eredményeznek.

3) Fürdőszobai radiátor

A fürdőszobai radiátorok, törölközőszárító radiátorok szerepe vitathatatlan a téli hónapokban. Biztosítják a fürdőszoba melegét, és még a törölközőink is gyorsan megszáradnak rajta. Hát kell ennél több?
Peresze! Nem árt, ha a funkcionalitás mellett a design is szerepet kap! Korábbi cikkünből öteltet meríthet design radiátorok terén»

+ 1 tipp

Ha épp fürdőszoba felújításon töri a fejét, válogasson bátran a színek között, engedje szabadjára a fantáziáját. Ajánljuk a meleg színű fürdőszoba burkolatot, vagy akár fa hatású csempét is a fürdőszobába! Higyje el, egy kis fürdőszobában is látványos és garantáltan barátságos lesz az eredmény!

Fürdőszoba, fahatású burkolat

Ragno Candy csempe

Korall színű fürdőszoba

Zalakerámia Spektrum csempe

More in Fürdőkád, zuhanykabin, Fürdőszoba, Tél
5 tipp a “gyermekbarát” fürdőszobáért

A fürdőszoba olykor kényes terület gyermekeink számra. Nem kifejezetten - vagy éppen kifejezetten nem - szeretik ezt a helyiséget, főként...

Close