A gyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Fürdőszobai kiegészítő / Fogkefetartó - 7 termék* A csillaggal megjelölt árak az egyes termékek forgalmazói által ajánlott fogyasztói árak. A megjelenített kedvezmények ezen árakból kerülnek érvényesítésre.

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Karakteresen elegáns – Zalakerámia Panama kollekció
Az elmúlt években egyre nagyobbá vált az igény a lakberendezésben a természetes, vagy természetes hatású anyagok használatára. Ennek a trendnek köszönhető, hogy a hidegburkolatok piacán megjelent a bőrhatású Zalakerámia Panama termékcsalád. A kollekció egy igazi különlegesség, hiszen ezt a merész burkolattextúrát kombinálja a földszínekkel.
Sikkes elegancia – Zalakerámia Budapest termékcsalád
Magyarországon hagyományosan népszerűek a márványmintás burkolólapok, hiszen ezek esztétikus és elegáns belső tereket teremtenek. Az utóbbi évek trendjei alapján a gyártók is egyre szélesebb termék kínálattal állnak rendelkezésünkre. Ezek egyike a Zalakerámia Budapest fürdőszobai termékcsalád.
A természet közelsége – Zalakerámia Woodshine kollekció
Fürdőszobánk hangulatát nagyban meghatározza a burkolat. Azoknak, akik a hidegburkolatok között is szeretnék megtalálni a fa melegségét, barátságos megjelenését idéző megoldást, a tökéletes választás a Zalakerámia Woodshine fürdőszobai termékcsalád.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h