A gyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Fürdőszobai kiegészítő / Fogkefetartó - 7 termék* A csillaggal megjelölt árak az egyes termékek forgalmazói által ajánlott fogyasztói árak. A megjelenített kedvezmények ezen árakból kerülnek érvényesítésre.

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Mediterrán elegancia – Zalakerámia Travertino termékcsalád
A Zalakerámia Travertino fürdőszobai burkolat termékcsaládja mindenkinek ajánlható, aki vonzódik a napsütötte tengerpartokhoz és a mediterrán életérzéshez. Sokan vagyunk, akik nem érjük be évi egy hét földközi-tengeri nyaralással, hanem az év minden napján szeretnénk az otthonunkban élvezni a déli hangulatot. Már a család elnevezése is garancia arra, hogy az otthonunkba tudjuk vele csempészni a mediterrán […]
Rendkívüli variálhatóság – Zalakerámia Carneval család
A Zalakerámia Carneval fürdőszobai család gerincét az egyszínű csempék és padlólapok alkotják hagyományos fekete, fehér, bézs, továbbá lendületes zöld, piros, pink és narancs színekkel. A kollekció különlegessége a változatos, sokszínű dekorelem választékban rejlik. A tervezés során, a szín és stílus kiválasztásakor csak a fantáziánk szabhat határt.
Csaptelepek és a megfelelő kiválasztása
A csaptelepek kiválasztásánál mind mást tartunk fontosnak, mások az elvárásaink, és otthonunk berendezésének, stílusunknak is függvénye, hogy melyiket is vásároljuk meg az óriási kínálatból. Fontost a design, a szín, a kényelmes használat, valamint a víztakarékos üzemmód.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h