Jakuzzi, szauna, hidromasszázs

Az infraszauna hatása

Mai rohanó világunkban az emberi szervezet sem képes folyamatosan regenerálódni, ezért nagyon hasznos lehet a rendszeres infraszauna használata, akár egy szimpatikus termék beépítése az otthonunkba.

Az infraszauna rendkívül jó hatással van az emberi szervezetre, hiszen elindítja testünkben a méregtelenítő folyamotokat.

De mi is ez az infraszauna?

Az infraszauna segít a relaxációban, ellazulásban úgy, hogy a meleg jótékony erejét használja fel.
Az infraszauna kabinok működése nagyon egyszerű, az infrasugarak nem a levegőt, hanem  a testünket melegítik fel, az emberi testben lévő vizet, ezért nagyon fontos a megfelelő vízfogyasztás az infraszauna használat előtt és közben, ezzel elősegítjük szervezetünk tisztulását, a méreganyagok távozását.

Infraszauna használat jótékony hatásai:
– fokozza a vérkeringést
– méregtelenít, beindítja a salaktalanítási folyamatokat
– erősíti az immunrendszert
– relaxáló hatása miatt csökkenti a stresszt
– felgyorsítja a szervezet regenerálódási folyamatait
– javítja a közérzetet
… és még sorolhatnánk.

Szinte nincs olyan, aki ne hallott volna a ma már “népbetegségnek” számító narancsbőrrel, melyre az infraszauna szintén jótékony hatással van.
Hölgyek körében igen népszerű az a tény, hogy 30 perces infraszaunázás akár testsúlycsökkenéssel is járhat, hiszen testünk izzadtságot termel, hogy elvezesse a hőt, aminek következtében kiválasztja a méreganyagokat és esetenként a felhalmozott testzsírt is, így akár súlyveszteséggel is járhat a rendszeres infraszaunázás.

A fényterápiával felszerelt infraszaunák fénye behatol a bőr alatti mélyebb rétegekbe és ott fejti ki jótékony hatását, serkenti a vérkeringést.
Fényterápia használat előtt érdemes megismerkednünk az egyes színek szervezetünkre gyakorolt hatásaival:
Vörös
Élénkít, lendületesebbé, intenzívebbé tesz, új lendületbe hoz, jó hatással van elménkre, gondolkodásunkra

Kék
Megnyugtat, a rendellenes, gyulladásos folyamatokat rendbe hozza, enyhítheti a fájdalmat.

Zöld
Feloldja a feszültséget, megnyugtat.

Sárga
Erősítő hatással bír, segítheti a felépülést, erősíti az idegeket. Oldja a görcsös folyamatokat.

Infraszauna vásárlásakor választhatunk méret, felszereltség alapján. Az alaptól az extra felszereltségig különböző méretekben igen nagy termékkínálat áll rendelkezésünkre.
A méret meghatározásánál egyrészt a használók száma, családunk „mérete” a befolyásoló, valamint a rendelkezésünkre álló hely.
Így választhatunk egy-, két-, három-, sőt,  olykor akár 5-6 személyes terméket is megtalálhatunk egy-egy kereskedés kínálatában.
Felszereltséget tekintve befolyásoló lehet a teljesítménye, a fűtőtest típusa, a szellőző valamint az infraszauna anyaga.

Ezt követően ár-érték arányban az extra felszereltség fogja meghatározni választásunkat. Ezek az  extrák lehetnek a CD lejátszó, rádió, MP3 lejátszó, olvasólámpa stb., a teljesség igénye nélkül.

Az OtthonDepo.hu webáruház infraszauna kínálatát a következő linkre kattitva tekintheti meg.

Kattintson ide! >>

Read previous post:
Szaniterekről

Ma már megvásárolhatunk egy – egy márkán belül komplett kollekciókat/termékcsaládokat is. Szaniter vásárlásánál érdemes egy kollekción belül válogatnunk, hisz egy...

Close