A gyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Dekor, listelló, lépcsőlap - 367 termék



* A csillaggal megjelölt árak az egyes termékek forgalmazói által ajánlott fogyasztói árak. A megjelenített kedvezmények ezen árakból kerülnek érvényesítésre.

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Finom elegancia Zalakerámia Domus fürdőszobai kollekció
A Zalakerámia Domus család natúr elefántcsontszín és neutrális bézs árnyalataival, valamint az ehhez társuló elegáns márványmintás felülettel mesés enteriőrt alakíthatunk ki fürdőszobánkban. A finom stílusú megjelenés megnyugtató kisugárzással párosul.
Színátmentes elegancia, különleges felület a Keros Provance termékcsaládban
Modern, nagy méretű csempék, színátmenetes, mégis letisztult kisugárzás, elegancia, ami a Keros Provence termékcsaládot leginkább jellemzi. A Keros Provance hidegburkolatok felhasználása széleskörűnek mondható, hisz egyaránt jól illenek a konyhába, a fürdőszobába, sőt, akár modern nappalijának, étkezőjének is szemet gyönyörködtető burkolata lehet.
Kivételes dizájn – Zalakerámia Petrol termékcsalád
A Zalakerámia az elmúlt időszakban rendkívül sok energiát fektetett a digitális technológia fejlesztésébe. Ennek a munkának az egyik legvarázslatosabb eredménye a 2014-ben bemutatott Petrol kollekció. A család padlólapjai, csempéi és dekorjai a letisztult, minimalista irányvonalat képviselik a modern igényeknek tökéletesen megfelelve.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h