Dekor, listelló, lépcsőlap - 284 termék* A csillaggal megjelölt árak az egyes termékek forgalmazói által ajánlott fogyasztói árak.

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Játékos és élettel teli – Zalakerámia Muscat fürdőszobai burkolat család
A Zalakerámia Muscat csempe és padlólap választék esztétikus megjelenésével, enyhén csíkos, fényes felületével már önmagában is megállná a helyét a fürdőszoba burkolatok piacán. Azonban a Muscat dekorcsempék vidámságukkal, erőteljes stílusukkal az egész kollekciót különlegessé és vonzóvá varázsolják.
Kivételes dizájn – Zalakerámia Petrol termékcsalád
A Zalakerámia az elmúlt időszakban rendkívül sok energiát fektetett a digitális technológia fejlesztésébe. Ennek a munkának az egyik legvarázslatosabb eredménye a 2014-ben bemutatott Petrol kollekció. A család padlólapjai, csempéi és dekorjai a letisztult, minimalista irányvonalat képviselik a modern igényeknek tökéletesen megfelelve.
Visszafogottan elegáns Zalakerámia Shiraz fürdőszobai burkolat család
A Zalakerámia Shiraz kollekció finom pasztell színeivel és kifinomult mintázatával tökéletes burkolat a hivalkodástól mentes, elegáns megjelenésű fürdőszobára vágyóknak. A termékcsalád a padló- és falburkolatok mellett dekorelemeket is tartalmaz, így a harmónia a padlótól a plafonig garantált.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h