Bemutatkozik a Kovács Tüzép Kft. és az OtthonDepo Webáruház

Az OtthonDepo.hu fürdőszoba és építőanyag webáruházban minden otthon felépítéséhez és felújításához szükséges terméket megtalál. Széles választék várja vásárlóinkat csempék, padlólapok, szaniterek, fürdőszobabútorok, lámpák, építőanyagok terén, valamint tetőtéri termékeink kínálatából is válogathat. A burkolatokhoz, építőanyagokhoz kiegészítő termékeket is forgalmazunk, ennek köszönhetően ha Ön építkezik, vagy felújít, szinte mindent beszerezhet az Otthondepo.hu webáruházban. .

Az OtthonDepo.hu 2010-es indulásakor még 1 fő végezte egy személyben a vevőszolgálati, logisztikai és adminisztratív feladatokat, ám mára már egy komplett csapat szolgálja ki megrendelőink igényeit.

2020-ban csapatunk már 9 főből áll. Az ő logisztikai és ügyfélszolgálati munkájukat segítik még a raktári kollégák, akik a megrendelések összekészítésében, gondos csomagolásában, szállításra való előkészítésében vesznek részt.

Az OtthonDepo.hu csapata mind nagyobb és minőségibb, innovatívabb termék kínálat összeállítására törekszik a webáruházban, s e mellett természetesen a legfőbb célunk, hogy Önnek gyors, barátságos és udvarias kiszolgálásban legyen része nálunk. Törekszünk a folyamatos kommunikációra több síkon is (online és offline chat, email, telefon, közösségi média), valamint rugalmasan kezeljük kedves Vásárlóink kéréseit. Cégünk alapfilozófiája szerint a legfontosabb a korrekt minőség, a vevők színvonalas kiszolgálása, valamint a mindenki számára elfogadható ár.

A raktári kapacitásunk az elmúlt 10 évben tízszeresére nőtt, ennek köszönhetően folyamatosan többszáz milliós nagyságrendű saját raktárkészlettel rendelkezünk. Széles beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően a nem készletes termékek beszerzését is szervezetten és gördülékenyen tudjuk lebonyolítani.

A vásárlói igényekre reagálva az elmúlt években az egri bemutatótermünkön kívül üzletet és bemutató termet nyitottunk Budapesten. 2017-ben nyitottuk meg saját tulajdonban lévő bemutatótermünket a Home Centerben. Üzletként is funkcionál, kisebb termékeinket, például csaptelepeket, fürdőszobai kiegészítőket akár azonnal megvásárolhatja, vagy kérhet bemutatótermi személyes átvételt megrendelésére (könnyen szállítható, kis terjedelmű, könnyű termékek esetén).

Az elmúlt években több díjat és szakmai elismerést szereztünk, hűséges vásárlóink és szorgos kollégáink egyaránt hozzájárultak sikereinkhez. Ennek köszönhető, hogy 2020-ra már 77.000 sikeres csomagfeladáson vagyunk túl.

Büszkék vagyunk törzsvásárlóinkra, akik rendszeresen visszatérnek hozzánk. Büszkék vagyunk csapatunkra, hisz kollégáink lojalitása, és folyamatos szakmai fejlődésre való akarata teszi lehetővé, hogy webáruházunk szakmailag is színvonalas kiszolgálásban részesítse visszatérő, és új megrendelőit.


Bemutatótermeink:

Budapest, Home Center:Eger:
Vevőszolgálatunk várja hívását!
Budapesten két helyen is megtekintheti termékeinket!
Óriási raktárkészlet
Országos házhozszállítás igen kedvező áron!
Vidéken 5 telephelyen várjuk vásárlóinkat!
Csomagautomatába is rendelhet!
Bankkártyás fizetés SSL titkosítással

Raklapos országos házhozszállítás!

Önnek jóval kevesebb időbe és pénzbe kerül, ha tőlünk rendel! Nem kell utánfutót bérelnie, nem kell elutaznia a szakáruházba, ott sorban állnia! Röviden: MEGÉRI!

Üzletek Budapesten és két megyében

Győződjön meg termékeink minőségéről személyesen! Értékesítő munkatársaink minden felmerülő kérdésére választ adnak! Üzleteink itt találhatóak.

Szakértő Vevőszolgálat

Tapasztalt munkatársaink állnak rendelkezésére, a megrendelés után pedig minden apró részletet megbeszélnek Önnel a fizetési módtól a szállítás várható időpontjáig!
Hívjon minket: 06-1-44-33-555

32 éve Önökért!

Cégünk 32 éves működése során rengeteg tapasztalatot szerzett az építőanyag-kereskedelemben. A forgalmazott termékeket szakértő csapatunk választja ki a legnagyobb európai vásárokon.

Óriási raktárkészlet!

Hamarosan jön a mester és még mindig nem sikerült döntenie? A legnépszerűbb termékeinket nagy mennyiségben készletezzük, így nem kell heteket várnia a szállításra!

14 napos elállás!

Vásárlásától a törvényi előírásoknak megfelelően 14 napon belül indoklás nélkül elállhat!