A leggyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Bemutatkozik a Kovács Tüzép Kft. és az OtthonDepo Webáruház

Az OtthonDepo.hu fürdőszoba és építőanyag webáruházban minden otthon felépítéséhez és felújításához szükséges terméket megtalál. Széles választék várja az érdeklődőket: csempék, padlólapok, szaniterek, építőanyagok és ezek kiegészítői. A webáruházat üzemeltető cég 29 éves múlttal rendelkezik az építőanyag-kereskedelem területén.

A 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás kiterjedt belföldi és külföldi kapcsolatrendszerrel működik. Főprofilunk a hagyományos kereskedelem, 6 saját telephellyel, és több száz viszonteladóval rendelkezünk. A 2010-es év folyamán több mint 50.000 számlát állítottunk ki vevőink részére, amihez a több száz millió forint értékű árukészletünk biztosította a zavartalan kiszolgálást. A vállalkozás lépést tartva a szállítás és az építőipar fejlődésével folyamatosan bővíti árukészletét újabb és újabb építőanyagokkal, valamint kezdeményezi az élenjáró építési technológiák alkalmazását és terjesztését. A megbízhatóság és siker védjegyeként a vállalkozás elnyerte 2004-ben és 2008-ban is A FIGYELŐ CSOPORT  Üzlet & Siker Minősített Vállalkozása díját, továbbá a cég ügyvezető igazgatóját az év vállalkozójának választották meg Heves megyében 2010-ben.

Az OtthonDepo webáruház 2010 júliusi indulását 10 hónapos munkafolyamat előzte meg. Az előkészületeket magas szakértelmű tervező, kivitelező és marketing csapat segítette. Az OtthonDepo webáruház egy integrált vállalatirányítási rendszerre épült, melynek motorja a megbízhatóságáról híres amerikai Oracle cég adatbázisa.

A vásárlás kényelmét és biztonságát a kereső, a szűrő funkció és a kollekció kezelés szavatolja. Ezek a funkciók lehetővé teszik oldalunkon az idő- és energiatakarékos vásárlást ügyfeleink számára. A webáruház szolgáltatásai között elsődleges helyet foglal el a kedvezményes kiszállítás, ami egységes áron az ország egész területére érvényes.

Az OtthonDepo a Vevőszolgálat segítségével kívánja biztosítani a vásárlással kapcsolatos információk megszerzésének gyors lehetőségét. A telefonos és email-es segítségen túl a legújabb keresést segítő szolgáltatás a Vevőszolgálati Chat. Itt azonnal online kapcsolatba léphet a vevőszolgálai munkatársakkal, akik készségesen válaszolnak minden kérdésére. A bizonytalanabb érdeklődők számára mintaküldő szolgáltatásunk mintadarabokat is biztosít csempéinkből és padlólapjainkból, így élőben is megtekinthetik otthonukban termékeiket. Ha több terméket is szeretnének szemre vételezni, akkor lehetőségük nyílik ellátogatni bemutatótermeinkbe Egerben és Budapesten (Home Center).

Nemcsak arra törekszik a webáruház csapata, hogy minél több, jobb és újabb termék kerülhessen ki az oldalra, hanem arra is, hogy Önnek gyors, barátságos és kedves kiszolgálásban legyen része. A cég alapfilozófiája szerint a legfontosabb a korrekt minőség, a vevők színvonalas kiszolgálása, ezenfelül a mindenki számára elfogadható ár.


Bemutatótermeink:

Budapest, Home Center:



Eger:
Vevőszolgálatunk várja hívását!
Budapesten két helyen is megtekintheti termékeinket!
Óriási raktárkészlet
Országos házhozszállítás igen kedvező áron!
Vidéken 5 telephelyen várjuk vásárlóinkat!
Csomagautomatába is rendelhet!
Bankkártyás fizetés SSL titkosítással