Bemutatkozik a Kovács Tüzép Kft. és az OtthonDepo Webáruház

Örömmel mutatom be Önnek az OtthonDepo.hu Webáruházat, ahol minden szükséges terméket megtalálhat otthona felépítéséhez és felújításához. Cégünk számára a minőség, az időtállóság, a trendiség és a versenyképes ár kiemelt jelentőséggel bír, így garantálhatjuk, hogy nálunk mindig a legjobb termékek közül válogathat!

Kínálatunk

Egyedülálló csempék, modern padlólapok, stílusos szaniterek, exkluzív fürdőszobabútorok, lenyűgöző lámpák és minőségi építőanyagok állnak rendelkezésére. Ha tetőtéri termékekre van szüksége, megtalálja kínálatunkban. De ez még nem minden! A burkolatokhoz és építőanyagokhoz szükséges kiegészítő termékeket is megtalálja webáruházunkban, így nálunk mindent beszerezhet, amire szüksége van építkezés vagy felújítás során.

Ilyenek vagyunk

Az OtthonDepo.hu 2010-ben indult, egyetlen személy által ellátva a vevőszolgálati, logisztikai és adminisztratív feladatokat. Azóta azonban csapatunk jelentősen bővült és fejlődött. Jelenleg egy 20 fős szakértő csapat áll az ügyfelek rendelkezésére. A kollégáink elkötelezett munkájukkal gondoskodnak a megrendelések összekészítéséről, csomagolásáról és a szállításra való előkészítéséről. Az OtthonDepo.hu csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy kiváló minőségű, innovatív termékek széles választékát kínálja Önnek. Emellett legfőbb célunk az, hogy gyors, barátságos és udvarias kiszolgálásban részesüljön. Rendkívül fontosnak tartjuk a kommunikációt, ezért több platformon is elérhetőek vagyunk (online és offline chat, email, telefon, közösségi média). Rugalmasan kezeljük a vásárlók kéréseit, hiszen számunkra a korrekt minőség, a kiváló kiszolgálás és a megfizethető ár a legfontosabb.

Raktárkészlet

Raktáraink kapacitása az fennállásunk óta a tízszeresére emelkedett, így folyamatosan több száz milliós nagyságrendű saját raktárkészletet tartunk fenn a gyors kiszolgálásért. Kiemelkedő beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően pedig a készleten nem tartott termékek beszerzését is gördülékenyen intézzük. Vásárlóink igényeit szem előtt tartva az elmúlt években bővítettük jelenlétünket. Az egri bemutatótermünk mellett üzletet nyitottunk Budapesten a Home Centerben is. Itt akár azonnal megvásárolhatja a kisebb termékeinket, például a csaptelepeket és fürdőszobai kiegészítőket, vagy kérhet webáruházunkban bemutatótermi személyes átvételt is rendeléséhez.

Szakmai elismerések

Az elmúlt években több díjat és szakmai elismerést is elnyertünk, amelyeket hűséges vásárlóink és lelkes kollégáink elkötelezettségének köszönhetünk. Ezért is lehetünk büszkék arra, hogy 2023-ra már 125 000 sikeres csomagfeladáson vagyunk túl. Nagyon hálásak vagyunk, hogy Ön is részese az OtthonDepo.hu vásárlói közösségnek! Büszkék vagyunk törzsvásárlóinkra, akik rendszeresen visszatérnek hozzánk, és büszkék vagyunk kollégáinkra, akik szakmai fejlődésre és a kiváló kiszolgálásra törekedve teszik lehetővé, hogy webáruházunk mindig a legjobbat nyújtsa visszatérő és új megrendelőink számára.

Társaságunk az "Újház" építőanyag-kereskedelmi hálózat tagja.


Bemutatótermeink:Budapest, Home Center:

Eger:
Vevőszolgálatunk várja hívását!
Budapesten két helyen is megtekintheti termékeinket!
Óriási raktárkészlet
Országos házhozszállítás igen kedvező áron!
Vidéken 5 telephelyen várjuk vásárlóinkat!
Csomagautomatába is rendelhet!
Bankkártyás fizetés SSL titkosítással

Raklapos országos házhozszállítás!

Önnek jóval kevesebb időbe és pénzbe kerül, ha tőlünk rendel! Nem kell utánfutót bérelnie, nem kell elutaznia a szakáruházba, ott sorban állnia! Röviden: MEGÉRI!

Üzletek Budapesten és két megyében

Győződjön meg termékeink minőségéről személyesen! Értékesítő munkatársaink minden felmerülő kérdésére választ adnak! Üzleteink itt találhatóak.

Szakértő Vevőszolgálat

Tapasztalt munkatársaink állnak rendelkezésére, a megrendelés után pedig minden apró részletet megbeszélnek Önnel a fizetési módtól a szállítás várható időpontjáig!
Hívjon minket: 06-1-44-33-555

34 éve Önökért!

Cégünk 34 éves működése során rengeteg tapasztalatot szerzett az építőanyag-kereskedelemben. A forgalmazott termékeket szakértő csapatunk választja ki a legnagyobb európai vásárokon.

Óriási raktárkészlet!

Hamarosan jön a mester és még mindig nem sikerült döntenie? A legnépszerűbb termékeinket nagy mennyiségben készletezzük, így nem kell heteket várnia a szállításra!

14 napos elállás!

Vásárlásától a törvényi előírásoknak megfelelően 14 napon belül indoklás nélkül elállhat!