A gyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Természetes kő és falburkoló / Fagyálló (kültérbe és beltérbe is) - 104 termék* A csillaggal megjelölt árak az egyes termékek forgalmazói által ajánlott fogyasztói árak. A megjelenített kedvezmények ezen árakból kerülnek érvényesítésre.

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

A “lecce-i kő” otthonunk hangulatáért
A valódi kő padlólapok nyomán készülő kőhatású kerámia padlólapok népszerűsége töretlen. Mi sem bizonyítja jobban, minthogy a gyártók újabb és újabb design-al rukkolnak elő. Az Atlas Concord Diesis padlólapokat például a Chianca Leccese hasított kő burkolatok ihlették.
Mediterrán érzés kőmintás padlólappal
A kőmintás padlólapok – úgy tűnik – sosem mennek ki a divatból. Az A.G. R Country K kőmintás padlólapja mediterrán melegséget és természetességet sugároz otthonunk bármely helyiségében.
Időtálló szépség – Zalakerámia Maximo kollekció
Otthonunk tervezésekor kiemelten fontos a hidegburkolatok jól átgondoltsága, hiszen nem egy-két évre szól ezek élettartama, hanem hosszú ideig szeretnénk gyönyörködni e felületekben. A Zalakerámia Maximo padlólapok tökéletesen megfelelnek ennek az elképzelésnek, hiszen időtálló szépségükkel képesek átívelni a gyakran változó trendek fölött.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h