Fürdőszobai kiegészítő / WC-kefe tartó - 26 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Jika Cubito – modern romantika a fürdőszobában
A Jika Cubito termékcsaládot egyenes vonalú, geometrikus formák jellemzik. A Cubito szaniterek és kiegészítők egyszerre képviselik a modern, funkcionalitásra törekvő megjelenést a meghitt romantika hangulatával a fürdőszobánkban. Hisz a fürdőszobánk egy rendkívül személyes tér, testünk, lelkünk felfrissülésének, megtisztulásának színtere.
Hogyan válasszunk zuhanykabint?
Milyen zuhanykabint vegyek? Mai rohanó világunkban kellemes frissülést hozhat számunkra egy gyors, frissítő zuhanyozás. A zuhanykabin legnagyobb előnye a kis helyigénye, olyan helyen is el tudjuk helyezni, ahol egy kád már nem fér el. Vásárláskor többféle forma közül választhatunk: negyedköríves négyszögletű ötszögletű Zuhanykabin választáskor eldönthetjük, hogy műanyag, vagy edzett biztonsági üvegű kivitelt szeretnénk választani.
A természet közelsége – Zalakerámia Woodshine kollekció
Fürdőszobánk hangulatát nagyban meghatározza a burkolat. Azoknak, akik a hidegburkolatok között is szeretnék megtalálni a fa melegségét, barátságos megjelenését idéző megoldást, a tökéletes választás a Zalakerámia Woodshine fürdőszobai termékcsalád.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h