A gyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Fürdőszobai kiegészítő / WC-kefe tartó - 12 termék* A csillaggal megjelölt árak az egyes termékek forgalmazói által ajánlott fogyasztói árak. A megjelenített kedvezmények ezen árakból kerülnek érvényesítésre.

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Így lesz tökéletes a fürdőszoba: segédanyagok
Egy-egy felújítás hosszútávú befektetés, különösen azt figyelembe véve, hogy egy statisztika szerint egy magyar ember élete során legalább egyszer építkezik – vagy vásárol magának otthont – és átlagosan kétszer engedhet meg magának egy nagyobb felújítást. Ezt figyelembe véve nagyon fontos, hogy egy felújítás legyen gondosan megtervezett, és a segédanyagokon sem szabad spórolni. Sőt!
Tradíció és innováció – Hansgrohe csaptelepek
Az eredetileg posztókészítő Hans Grohe 1901-ben a németországi Schiltachban megalapította fémlemeznyomó kisipari üzemét. Az otthoni fürdőszobák ekkortájt kezdtek divatba jönni, ezért a Hansgrohe a lemezzuhanyokra specializálódott. Ezzel a lépéssel Hans Grohe egy igazi sikertörténet alapkövét tette le a szaniteriparban.
Törölközőszárító radiátor – hasznos a mindennapokban
A törölközőszárító radiátorok ma már minden háztartás egyre népszerűbb, és szinte nélkülözhetetlen elemei. A törölközőszárító radiátorok csövekből álló fűtőtestek, amelyek úgy működnek, mint egy hagyományos radiátor, a fűtési rendszer vize kering bennük, és fűti be a kívánt teret.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h