A gyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Fürdőszobai kiegészítő - 183 termék* A csillaggal megjelölt árak az egyes termékek forgalmazói által ajánlott fogyasztói árak. A megjelenített kedvezmények ezen árakból kerülnek érvényesítésre.

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Variációk egy témára Zalakerámia Paradiso fürdőszobai termékcsalád
A Zalakerámia Paradiso kollekció a padlólapok, változatos csempék és káprázatos dekorcsempék kerek egészet alkotó családja. Csakhogy ezt a komplett hidegburkolat termékskálát rögtön kétféle variációjú kifinomult színvilágban megkapjuk.
Nyitott zuhanykabin
Az utóbbi években a legújabb trendeknek köszönhetően egyre nagyobb teret hódít a nyitott zuhanykabin kialakítása. A nyitott zuhanyzó használata mellett is vannak érvek és ellene ellenérveket is találunk. Ha nyitott zuhanykabin kialakításán gondolkodunk, érdemes sorra vennünk az érveket, ellenérveket, hogy megfelelő tervezéssel a számunkra legjobb megoldást megtaláljuk.
Felfrissülés felsőfokon – hidromasszázs- és gőzkabinok
Napjainkban az ideális fürdőszoba a tisztálkodás mellett egyre inkább a jó közérzet, az egészséges életvitel és az ellazulás színhelye. A rohanó világunkban az eredeti funkciója mellet egy igazi kis szigetet jelenthet, ahol lehetőségünk nyílik a stresszes hétköznapok végén a relaxációra és a kikapcsolódásra. Ezen új trend talán leginkább szembetűnő elemei a hidromasszázs és gőzkabinok, valamint […]

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h