Fürdőszobai kiegészítő - 174 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Színek kavalkádja a fürdőszobában
Bár viszonylag kevés időt töltünk a fürdőszobában, mégis életterünk szerves részét képezi. Ezért is fontos, hogy képviselje stílusunkat, színeiben békét, nyugalmat, vidámságot találjunk. A reggeli napindító és az esti napzáró tevékenységünk színtere legyen színeiben és felszereltségében is számunkra és a az egész család számára a legmegfelelőbb.
Fekete-fehér fürdőszoba design
A fekete és a fehér szín párosítása igen népszerű, nevezhető akár klasszikusnak is. Ám a mai modern lakberendezési trendekben is megjelenik, ugyanis igazán különleges, vagy épp elegáns, modern kisugárzású design alakítható ki e színek párosításával a fürdőszobában is.
Így lesz tökéletes a fürdőszoba: épített vagy kész zuhanykabin?
A fürdőszoba tervezése során nagy dilemma, hogy fürdőkádra vagy zuhanykabinra essen a választás, ha nem vagyunk abban a szerencsés esetben, hogy a fürdőszoba mérete mindkettőt megengedné. Majd ha már eldöntöttük, hogy bizony zuhanykabint szeretnénk, akkor a következő kérdés az, hogy épített zuhanykabin, vagy készen vásárolt zuhanykabinunk legyen? Pro és kontra más-más vélemények vannak az épített […]

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h