Fürdőszobai kiegészítő - 171 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Forró fürdő a hideg téli estéken
Nincs is annál felemelőbb érzés, mikor az ember egy nehéz nap után hazaérve, ellátva az otthoni teendőket, végre egyedül lehet és magára is szánhat egy fél órácskát, amikor – jobb esetben – senki nem zavarja. Talán a fürdőszoba az egyetlen olyan hely, ahol ez megvalósítható. Egy kád forró, habos, illatos fürdővíz lehet a segítségünkre abban, […]
Frissítő zuhany a nyári nagy melegben
Egy frissítő zuhany a nyári melegben? Gazdaságos, helytekerékos mégis felpezsdíti a szervezetet! A fürdőszoba kialakításánál tekintsünk e tényezőre, mint fontos szempontra. De milyen zuhanykabint válasszunk? Épített vagy készen vásárolhatót? Hidromasszázs vagy hagyományos? Igyekszünk a választásban segíteni.
Fürdőszoba trendi zöldbe burkolva
Környezetünk uralkodó színvilága vitathatatlanul hatással van közérzetünkre. Az év színének megválasztott olajzöld, és a zöld árnyalatai megnyugtatják elménket, ellazítanak, e mellett energiával tölt fel, jó hatással van kreativitásunkra. Ez a lazító, nyugtató árnyalat a fürdőszobában is rendkívül pozitív hatású, megnyugtat, energikussá tesz egész napra.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h