A gyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Fürdőszobai kiegészítő - 180 termék* A csillaggal megjelölt árak az egyes termékek forgalmazói által ajánlott fogyasztói árak. A megjelenített kedvezmények ezen árakból kerülnek érvényesítésre.

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Zalakerámia Legno fahatású fürdőszobai burkolat család
A Zalakerámia Legno fürdőszobai csempe és padlólap család tökéletes választás, ha fürdőszobánk összképében a harmónia és a barátságos megjelenés elsődleges szempont. A kollekció kellemes, meleg színei, valamint kivételes szépségű fahatású felülete nagyban hozzájárulnak mindezek megteremtéséhez.
Ötletek kis fürdőszoba berendezéséhez
A lakberendezésben mindig is kihívást jelentett a kis terek maximalizálása. Ez a jelenség talán a fürdőszobák esetében merül fel a leggyakrabban. Kevesen rendelkeznek olyan tágas fürdővel, ahol az esztétikumot teljes mértékben előtérbe lehet helyezni.
Modern enteriőr a múlt ihlette Barcelona burkolatokkal
A mai modern, monokróm stílus uralta világban felüdülésnek számít a mediterrán jegyeket sugalló, a barcelonai L’eixample tartomány ihletett hidegburkolat, a Keros Barcelona. A múlt újraértelmezésével született meg ez az nosztalgikus érzéseket keltő, élettel teli, a színek és a minták pezsdítő kavalkádját egyesítő termékcsalád.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h