Építőanyag - falazóanyagok, tetőcserepek, fedéllemezek

Éppen építkezik? Felújít?
Forduljon hozzánk bizalommal!

Szakértő segítségnyújtás az építkezés, felújítás szinte minden területén, az alaptól a tetőig, fürdőszobától a nappaliig!

Ön kivitelező? Esetleg beruházó?

Szakembereink segítenek Önnek a beszerzésben. Igény esetén képviselőink felkeresik Önt személyesen a megbeszélt helyszínen.

Cégünk 32 éves tapasztalattal rendelkezik kivitelezések, beruházások kiszolgálása területén, mind a beszerzést, mind a logisztikát tekintve. Partnereink között megtalálhatók nemzetközi beruházások hazai kivitelezői is.

Amennyiben Ön az építőipar bármely ágával foglalkozik, felújít, építkezik, kivitelező vagy beruházó, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével.

Amit kínálunk:
  • személyes megkeresés
  • egyedi kedvezmények
  • széleskörű termékkínálat, beszerzés
  • rugalmas fizetési kondíciók

Érdeklődjön vevőszolgálatunk elérhetőségeinek bármelyikén:

  • Chaten: Az oldal jobb alsó sarkában található chat gombra kattintva elérheti kollégáinkat.
  • Telefonon: (06-1) 44-33-555

Raklapos országos házhozszállítás!

Önnek jóval kevesebb időbe és pénzbe kerül, ha tőlünk rendel! Nem kell utánfutót bérelnie, nem kell elutaznia a szakáruházba, ott sorban állnia! Röviden: MEGÉRI!

Üzletek Budapesten és két megyében

Győződjön meg termékeink minőségéről személyesen! Értékesítő munkatársaink minden felmerülő kérdésére választ adnak! Üzleteink itt találhatóak.

Szakértő Vevőszolgálat

Tapasztalt munkatársaink állnak rendelkezésére, a megrendelés után pedig minden apró részletet megbeszélnek Önnel a fizetési módtól a szállítás várható időpontjáig!
Hívjon minket: 06-1-44-33-555

34 éve Önökért!

Cégünk 34 éves működése során rengeteg tapasztalatot szerzett az építőanyag-kereskedelemben. A forgalmazott termékeket szakértő csapatunk választja ki a legnagyobb európai vásárokon.

Óriási raktárkészlet!

Hamarosan jön a mester és még mindig nem sikerült döntenie? A legnépszerűbb termékeinket nagy mennyiségben készletezzük, így nem kell heteket várnia a szállításra!

14 napos elállás!

Vásárlásától a törvényi előírásoknak megfelelően 14 napon belül indoklás nélkül elállhat!