A gyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Természetes kő és falburkoló / Homlokzatra is - 97 termék* A csillaggal megjelölt árak az egyes termékek forgalmazói által ajánlott fogyasztói árak. A megjelenített kedvezmények ezen árakból kerülnek érvényesítésre.

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Lakásból otthont kőburkolattal
Napjainkban hazánkban is egyre elterjedtebb a kő falburkolatok használata nem csak kültérben, hanem egyre szélesebb körben beltérben is. Míg főként kültéri burkolatként használtunk kőhatású falburkolatot homlokzat, lábazat vagy kerítés alapzat burkolataként, mára már a lakás egyre több pontján fellelhető.
A “lecce-i kő” otthonunk hangulatáért
A valódi kő padlólapok nyomán készülő kőhatású kerámia padlólapok népszerűsége töretlen. Mi sem bizonyítja jobban, minthogy a gyártók újabb és újabb design-al rukkolnak elő. Az Atlas Concord Diesis padlólapokat például a Chianca Leccese hasított kő burkolatok ihlették.
Modern, de mégis rusztikus – Zalakerámia Cordoba padlólap család
A Zalakerámia Cordoba kőhatású padlólapok természetességet csempésznek otthonunkba. Megjelenésükkel és színeikkel egy rusztikus mediterrán otthon minden pozitívumát megtalálhatjuk bennük. Ugyanakkor a legújabb gyártási technológiának és a mai elvárásokhoz igazított felületnek köszönhetően mindezt modern formában.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h