RRP - azaz ajánlott fogyasztói ár (Recommended Retail Price)

Az OtthonDepo.hu Webáruház egyes termékeit a gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi árnál (listaárnál, ajánlott fogyasztói árnál) alacsonyabban kínálja. Az ilyen termékeknél ezt az ajánlott fogyasztói árat külön feltüntetjük és "RRP"-vel jelöljük. Ez az ár kifejezetten tájékoztató jellegű, nem tekintendő a webáruházunkban korábban alkalmazott, eredeti kiskereskedelmi árnak.

Tartósan Alacsony Ár

Az OtthonDepo.hu Webáruház egyes termékeit nagy mennyiségben szerzi be, nagy mennyiségben készletezi és ezáltal versenyképes áron kínálja, többnyire az átlagos piaci árak alatt. Az ilyen termékeket "TARTÓSAN ALACSONY ÁRON" címkével jelöltük.

Raklapos országos házhozszállítás!

Önnek jóval kevesebb időbe és pénzbe kerül, ha tőlünk rendel! Nem kell utánfutót bérelnie, nem kell elutaznia a szakáruházba, ott sorban állnia! Röviden: MEGÉRI!

Üzletek Budapesten és két megyében

Győződjön meg termékeink minőségéről személyesen! Értékesítő munkatársaink minden felmerülő kérdésére választ adnak! Üzleteink itt találhatóak.

Szakértő Vevőszolgálat

Tapasztalt munkatársaink állnak rendelkezésére, a megrendelés után pedig minden apró részletet megbeszélnek Önnel a fizetési módtól a szállítás várható időpontjáig!
Hívjon minket: 06-1-44-33-555

34 éve Önökért!

Cégünk 34 éves működése során rengeteg tapasztalatot szerzett az építőanyag-kereskedelemben. A forgalmazott termékeket szakértő csapatunk választja ki a legnagyobb európai vásárokon.

Óriási raktárkészlet!

Hamarosan jön a mester és még mindig nem sikerült döntenie? A legnépszerűbb termékeinket nagy mennyiségben készletezzük, így nem kell heteket várnia a szállításra!

14 napos elállás!

Vásárlásától a törvényi előírásoknak megfelelően 14 napon belül indoklás nélkül elállhat!