Fürdőszobai kiegészítő / Törölközőtartó - 31 termék* A csillaggal megjelölt árak az egyes termékek forgalmazói által ajánlott fogyasztói árak.

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Fürdőszobák, színek, hangulatok
A fürdőszoba napjaink szerves részét képezi. Itt indul, és itt végződik a napunk, rendezettsége, praktikussága, a szaniterek, az egyéb fürdőszoba berendezések, tárolók design-ja, és állapota meghatározó napunk kezdetén. Fontos, már-már elengedhetetlen a jó minőségű berendezési tárgyak, és a stílusunkhoz illő színek és desgin alkalmazása a fürdőszobánk kialakításánál is.
Fiatalos és vidám fürdőszoba bársonyosan zöldes árnyalatban
Ha egyedi és különlegesen fiatalos fürdőszobára vágyik, az Izola csempe családot Önnek tervezték. Rendhagyó vidámság jeleníthető meg az egyszínű, ám hullámos mintát ábrázoló lapfelülettel, és a különleges mintázatú listello párosításával egy modern fürdőszobában.
Szőnyeg a fürdőszobában stílus és kényelem
A fürdőszoba kialakításakor, berendezésekor számtalan apróbb és nagyobb részlet összhangjára van szükség ahhoz, hogy a végeredmény stílusos, pihentető és hívogató tér legyen. A tökéletességet az utolsó simításokkal érhetjük el, a jól megválasztott kiegészítők elhelyezésével.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h