Fürdőszobai kiegészítő / Törölközőtartó - 15 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Wellis hidromasszázs – élmény a fürdőszobában
A hidromasszázs jótékony hatása napjainkban szinte mindannyiunk számára ismert, és elfogadott tény. A víz és a hidromasszázs hatása rendkívül jó, kellemes, frissítő, oldja a hétköznapok okozta stresszt, a letapadt, megmeredt izomzatot kellemesen maszírozza, izületeit felfrissíti – összefoglalva: a hidromasszázzsal elérhetjük a kellemes felüdülést, már akár otthonunkban is.
Nem kívánatos lakótárs: a penész
Akár tudomást veszünk róla, akár nem, a penész ott él az otthonukban, még ha nincsenek is látható jelei. A penész tulajdonképpen egy élősködő gomba, amely szétszórja a spóráit a lakásban, és még kedvezőtlen körülmények közt is évekig életképes, várva arra, hogy letelepedhessen. A gomba táptalaját képzik a nedves, párás, levegőtlen helyek, illetve felületek, pl. a […]
Hogyan előzzük meg a penészképződést a fürdőszobában?
A sötét, nyirkos körülmények kedveznek a penészgombák megtelepedésének. A fürdőszoba az a helyiség – különösen, amelyik ablakkal sem rendelkezik – amelyik potenciálisan veszélyeztetett e problémát illetően. A penész azon túl, hogy rendkívül csúnya látványt nyújt, az egészségre ártalmas is lehet.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h