A leggyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Laminált padló és parketta kiegészítői / Párazáró fólia - 1 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Tartós, környezetbarát burkolat: Kronotex laminált padló
A Kronotex gyár a világ egyik vezető lamináltpadló gyártója. Laminált padlólapjai környezetbarát technológiával készülnek, rendkívült tartósak, melyet a gyártó által vállalt 20 év garancia is bizonyít. A tervezési kreativitásank köszönhetően rendkívül széles termékkínálatból válogathatunk: fa mintás, kőmintás, matt, fényes… és még sorolhatnánk.
Classen laminált padló
Az utóbbi évtizedben betört a hazai piacra is a német  Classen gyár, egyre bővülő laminált padló kínálatával. A laminált padló az elmúlt években a legdinamikusabban fejlődő padlóburkolat, mely egyre népszerűbb mind lakossági, mind a közületi felhasználás területen. A Classen gyár termékei méltán képviselik a német minőséget, megfizethető áron.
Laminált padló lerakási minták
A valódi fa, vagy ami még elterjedtebb, a fa hatású padló igen népszerű, hisz bármilyen stílusú lakberendezéshez jól illeszkedik. Ha pedig laminált padlót választunk, az óriási szín és mintaválasztékban biztosan találunk otthonunk tervezett stílusához megfelelőt. Ám nem mindegy, hogyan, milyen mintával fektetjük.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h