Zuhanytálca / Íves zuhanytálca - 44 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Padlóösszefolyók, avagy zuhanyfolyókák otthonunkban
A megfelelő vízelvezetés otthonunkban is elengedhetetlen. A leggyakoribb padlóösszefolyó, amivel találkozhatott, a régi fördőszobák általában közepén elhelyezett, vagy uszodák, közületek zuhanyzójában alkalmazott négyzet vagy kör alakú lefolyó, ahová minden irányból van enyhe lejtése az aljzatnak. Ehhez hasonló padlóösszefolyó, zuhanyfolyóka napjainkban is igen hasznos fürdőszobai megoldás, ám mind technikailag, mind design tekintetében a folyókák kivitelezése az […]
Grohe új Eurosmart fürdőszobai csaptelepek
A Grohe új Eurosmart fürdőszobai csaptelepek ötvözik a megbízható minőséget, a dinamikus dizájnt, és a kiváló technológiát. Az Eurosmart termékekből, 1999-ben megkezdett gyártásuk óta, több mint 30 millió darabot értékesítettek világszerte. Az új, harmadik generációs Eurosmart csaptelepek jobbá váltak, mint valaha, a Grohe a tökéletességig fejlesztette őket minden tekintetben.
Ötletek kis fürdőszoba berendezéséhez
A lakberendezésben mindig is kihívást jelentett a kis terek maximalizálása. Ez a jelenség talán a fürdőszobák esetében merül fel a leggyakrabban. Kevesen rendelkeznek olyan tágas fürdővel, ahol az esztétikumot teljes mértékben előtérbe lehet helyezni.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h