A gyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Most igazán megéri vásárolni budapesti üzletünkben!

Mit kell tennie?

  1. Mentse el ezt az oldalt telefonján / tabletén a könyvjelzői közé vagy nyomtassa ki a kuponokat!
  2. Látogasson el január 15-ig budapesti üzletünkbe (XVII. kerület, Pesti út 237., Home Center) és válassza ki a termékeket!
    (A nyitva tartásáról itt tájékozódhat.)
  3. Ezután mutassa be okostelefonon / tableten értékesítő kollégánknak a vásárlása összértékének megfelelő kupont és máris érvényesítik Önnek az árengedményt vásárlásából! (A kupon nyomtatott változatban is érvényesíthető.)
Nem kell aggódnia, ha nincs készleten valamely termék, az árengedmény az üzletben személyesen leadott megrendelés esetén is érvényes!

Az üzletekben megvásárolható termékeket megtekintheti webáruházunkban.

A fenti kuponok egyszeri, kupononként eltérő árkedvezményt biztosítanak az OtthonDepo Webáruház budapesti bemutatótermében 2022. január 15-ig az üzletben leadott, kupononként eltérő összértéket meghaladó vásárlás, illetve megrendelés esetén. Vásárlásonként egy kupon használható fel. A kupon készpénzre nem váltható, értékéből készpénz nem adható vissza. Kérjük, a kupon beváltásához ezt a kupont nyomtassa ki vagy okostelefon / tablet segítségével mutassa be az eladónak.Bemutatótermünk: Budapest, XVII. ker., Pesti út 237. (Home Center).