A leggyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Fürdőszobai kiegészítő / Fogmosópohár - 12 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Díszítsük fürdőszobánkat szobanövényekkel!
A fürdőszoba egy speciális helyiség az otthon többi részével szemben abban a tekintetben, hogy gyakori jelenség a fényhiány, ugyanakkor időszakosan jelentősen megnő a páratartalom. A növényvilág azonban, mint sok minden máshoz, az ilyen környezethez alkalmazkodott virágokat is kínál számunkra.
Lenyűgöző formák és stílusok – Grohe Tempesta zuhanycsalád
A Grohe Tempesta zuhany kollekció darabjai az innovatív technológiák mellett lenyűgözően változatos formákat és stílusokat, valamint minden igényt kielégítő szórásmintákat kínálnak. Bármilyen legyen is a fürdőszoba már meglévő berendezése, bármilyenek legyenek is a személyes kényelmi, vagy környezetvédelmet szem előtt tartó igényeink, a Tempesta termékcsalád biztos, hogy tökéletes megoldást tud kínálni számunkra.
Forró fürdő a hideg téli estéken
Nincs is annál felemelőbb érzés, mikor az ember egy nehéz nap után hazaérve, ellátva az otthoni teendőket, végre egyedül lehet és magára is szánhat egy fél órácskát, amikor – jobb esetben – senki nem zavarja. Talán a fürdőszoba az egyetlen olyan hely, ahol ez megvalósítható. Egy kád forró, habos, illatos fürdővíz lehet a segítségünkre abban, […]

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h