Fürdőszobai kiegészítő / Kézizuhany/zuhanyfej - 44 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Sintesi Ceramica Elisir padlólapok
A Sintesi Elisir kollekció a manapság méltán népszerű fa hatású padlólapok választékát gazdagítja. Az élethű mázréteg mellett a család természetes hatását erősíti a padlólapok mérete, hiszen a 20 cm*60,4 cm-es kialakítás csak fokozza a fa melegségét és esztétikusságát idéző megjelenést.
Nem kívánatos lakótárs: a penész
Akár tudomást veszünk róla, akár nem, a penész ott él az otthonukban, még ha nincsenek is látható jelei. A penész tulajdonképpen egy élősködő gomba, amely szétszórja a spóráit a lakásban, és még kedvezőtlen körülmények közt is évekig életképes, várva arra, hogy letelepedhessen. A gomba táptalaját képzik a nedves, párás, levegőtlen helyek, illetve felületek, pl. a […]
Rendkívüli variálhatóság – Zalakerámia Carneval család
A Zalakerámia Carneval fürdőszobai család gerincét az egyszínű csempék és padlólapok alkotják hagyományos fekete, fehér, bézs, továbbá lendületes zöld, piros, pink és narancs színekkel. A kollekció különlegessége a változatos, sokszínű dekorelem választékban rejlik. A tervezés során, a szín és stílus kiválasztásakor csak a fantáziánk szabhat határt.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h