Fürdőszobai kiegészítő / Kapaszkodó - 2 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

A biztonságos fürdőszoba II.
A fürdőszoba sok ember kedvenc helye az otthonában, hiszen ez az a hely, ahol lehetőség nyílik a mindennapos relaxációra, ahol egy kis időre kiszabadulhatunk a rohanó világból. Emellett azonban a fürdőszoba a lakás egyik legveszélyesebb pontja. Ez különösen igaz, ha idősebb felnőttek, vagy kisgyermekek használják a fürdőszobát.
Játékos és élettel teli – Zalakerámia Muscat fürdőszobai burkolat család
A Zalakerámia Muscat csempe és padlólap választék esztétikus megjelenésével, enyhén csíkos, fényes felületével már önmagában is megállná a helyét a fürdőszoba burkolatok piacán. Azonban a Muscat dekorcsempék vidámságukkal, erőteljes stílusukkal az egész kollekciót különlegessé és vonzóvá varázsolják.
Fürdőszobai szekrény trendek
A fürdőszobai szekrények kiválasztása fontos feladat, hiszen a praktikus tulajdonságaik mellett nagymértékben befolyásolják a fürdő hangulatát, megadják az alapot a helyiség arculatához. Ami a legszembetűnőbb változás az elmúlt időszakban a fürdőszobai szekrények piacán, hogy a stílus mellett fokozottan előtérbe kerül az okos tárolás fontossága. A funkció nagyobb szerephez jut.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h