Fürdőszobai kiegészítő / Kapaszkodó; Fürdőszobaszőnyeg - 11 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Luxus kényeztetés – Hansgrohe Croma zuhanyrendszerek
Napjainkban a fürdőszoba már jóval több, mint tisztán funkcionális tér. Egyszerre a testi és lelki megtisztulás színtere. Egy jól megtervezett fürdőszoba a mindennapi luxus élményt teheti lehetővé, aminek a megkoronázása a minden igényünket kielégítő zuhany. A számunkra tökéletesen megválasztott, esetleg extra funkciókkal ellátott zuhany fog gondoskodni a stresszes napok utáni feltöltődésről és kikapcsolódásról.
Zuhanyfolyókák felhasználási területei
A különböző adottságokkal rendelkező fürdőhelyiségek kialakításának vagy épp átalakításának tervezésekor a belsőépítészeknek megfontoltan kell eljárni, mind műszaki, mind higiéniai elvárások tekintetében. Az ACO zuhanyfolyókákat – köszönhetően a széles termékkínálatnak – igény szerint lehet igazítani, milliméter pontossággal.
Luxus a fürdőszobában intelligens toallettel
Az intelligens wc csészék (okos wc) tökéletes esztétikai és higiéniai élményt nyújtanak mindennapjainkban. Automatizmus, energiatakarékosság és higiénia az eszközre, és a felhasználóra szabva egyaránt. A Grohe Sensia Arena fali WC bidé funkcióval ellátott, mely a hölgyek számára speciális zuhannyal egészül ki, oszcilláló permetezéssel.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h